Open Hoekse 2013

Trossen Los!

Op zaterdag 22 juni 2013 zijn ze weer: de Open Hoekse Persoonlijke Springkampioenschappen. Dit jaar alweer voor de 11e keer!

De leukste individuele wedstrijd van het jaar, op alle onderdelen die je maar kan bedenken. En vlak bij het strand, terwijl het ook nog eens prachtig mooi weer is.

Er zijn zeven verschillende onderdelen. Vier sprongen per onderdeel (behalve airtumbling en tumbling, daar moet je drie series doen); bij de steuntoestellen minstens drie steunsprongen.

Nieuw dit jaar is een onderverdeling naar A- en B-niveau. Globale regel voor het B-niveau: er is een maximale moeilijkheid. Spring je moeilijker dan de maximale waarde, dan krijg je de voor de moeilijkheid die maximale waarde en niet de echte waarde van de sprong.

Voor zowel A- als B-niveau geldt ook een minimale waarde. Spring je een sprong makkelijker dan die minimale waarde, dan telt die sprong niet mee.

Voor meer details over het A- en B-niveau en de verschillende minimale en maximale waardes per onderdeel, kijk hier (pdf). Update april: Er zijn wat wijzigingen in de minimale en maximale waardes. Kijk hier (pdf) voor de bijgewerkte versie.

Inschrijven kost € 4,00 per persoon per onderdeel; als je je opgegeven hebt zit je er aan vast.

Hier (pdf) is nog wat meer informatie te vinden.

Hier (pdf) kun je alvast de sprongformulieren downloaden en invullen. Op de wedstrijd moet je er twee per onderdeel invullen.

Je kon je tot 7 mei inschrijven, maar de inschrijving is inmiddels gesloten. Wil je toch nog meedoen, neem dan contact op met Olga; wie weet kan zij nog iets regelen.

Deze mensen hebben zich ingeschreven:

Naam MinitrampPegasus TrampTafel TrampTumblingAirtumblingKast/Pegasus PlankDubbelmini
AnneliesAA-A-A-
Chantal Schuitemaker AAA--A-
DeborahAAA----
DiandraAAA--A-
Eliza AAA--A-
Erik-JanAAA--A-
Faye BaxAA-----
Jose HolsterAAA--A-
MarionAAA----
Marvin DankersAAAAAA-
Rachel den haanAA-----
YvankaAAA--A-