Trainingsstageweekend 2017

Huisje in Zeeland

Zoals aangekondigd gaan we 31 maart tot en met 2 april op trainingsstage. We maken hier als vervanger voor het NK weekend direct een leuk weekend van vol gezelligheid.

We gaan op vrijdagavond (van 20.00 tot 22.00 uur) en op zaterdagmiddag (van 13.00 tot 16.00 uur) trainen in de turnhal in Goes.

De accommodatie waar we verblijven ligt op 30 km afstand bij de Brouwershaven in Zeeland. Voor de nieuwsgierigen klik hier.

De kosten voor dit weekend komen op +/- 65,- euro per persoon. Voor dit bedrag kunnen we 5 uur trainen en verblijven in een gezellig huis. Met een beetje geluk is ook het ontbijt inclusief. Voor de diners komen nog wat extra kosten.

Graag vooraf contant betalen aan meester Iwan.

Het overige programma is nog een verrassing maar wordt tijdig bekendgemaakt zodat je goed voorbereid mee op stage kan :)

Ook dit jaar geldt: wil je mee met het weekend, schrijf je dan hieronder even in. Ook als je al gezegd hebt dat je meegaat met het weekendje weg, schrijf je dan toch nog even in. Dat is wel zo makkelijk met boodschappen doen. Sta je niet op de lijst dan krijg je geen eten maar moet je wel afwassen.

En ook belangrijk: als je je ingeschreven hebt dan gaan we er van uit dat je ook daadwerkelijk het weekend meegaat en meebetaalt. Als je op het laatste moment afzegt dan zadel je de rest of de vereniging op met extra kosten en dat is niet aardig.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Deze mensen willen mee:

Naam Aantal
Erik-Jan 1
José 1
Chantal 1
Bjorn 1
Eliane Zwanen 1
Eline 1
Jessie Pieper 1
Jessica Baars 1
Diandra 1
Shannon 1
Scott 1
Juliette 1
Sander 1
Joliene 1
Anna 1
Lisa 1
Meester Robin 1
Iwan 1
Kirsten 1
Yaella Dukers 1
Owen franken 1
Miriam Geenen 1
Yori Sweeris 1
Laurien 1
Carlijn 1
Luca Tetteroo 1
Marika Leemberg 1
Merel Hoffmann 1
Faye 1
Walter 1
Elise Biemond 1
Benthe 1
Jitze 1
Iris 1
Totaal34