NK-Weekend 2015

Met jeu de boules-baan!

Begin februari is het weer tijd voor het NK. Ook dit jaar lekker ver weg: in Vriezenveen in Overijssel, vlak boven Almelo.

Zoals altijd maken we er een leuk weekend van. Het NK is dit jaar op zaterdag 7 februari, dus het weekendje wordt van 6 t/m 8 februari.

Meester Iwan heeft een huisje gevonden: ook in Overijssel, in het prachtige Lettele. Je kunt het hier bewonderen.

Highlights van dit huisje: een verhard trapveldje, een jeu de boules-baan, een zandbak en een overdekt terras, en dat alles op fietsafstand van Deventer.

Zoals altijd zijn de kosten zijn dit jaar ongeveer € 50,00. En waarschijnlijk komt er nog wel wat bij voor het avondeten, maar hoeveel dat wordt is een beetje afhankelijk van hoeveel mensen er meegaan en wat we gaan eten. Je moet het geld vooraf betalen aan Iwan.

Ook dit jaar geldt: wil je mee met het weekend, schrijf je dan hieronder even in. Ook als je al gezegd hebt dat je meegaat met het weekendje weg, schrijf je dan toch nog even in. Dat is wel zo makkelijk met boodschappen doen. Sta je niet op de lijst dan krijg je geen eten maar moet je wel afwassen.

En ook belangrijk: als je je ingeschreven hebt dan gaan we er van uit dat je ook daadwerkelijk het weekend meegaat en meebetaalt. Als je op het laatste moment afzegt dan zadel je de rest of de vereniging op met extra kosten en dat is niet aardig.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Deze mensen willen mee:

Naam Aantal
Erik-Jan 1
Lisa 1
Iwan 1
Róbin 1
Wouter 1
Joris 1
José 1
Seth 1
deborah 1
Eliza 1
Mariëtte 1
Bart en Annelies 2
Arnold 1
Anna 1
Scott 1
Daniel en Judith 2
Jessie 1
carlijn 1
Marcel je weet wel van toen! 1
Paul en Rob gaan ook mee 2
Chantal 1
Stefan 1
Anna 1
Vera 1
Jimmy 1
Eline 1
Cynthia 1
Totaal30
Wat een feest toch weer Wat een feest toch weer

De NK 2015 Topperslijst:


Naam Aantal
marion 1
Totaal1