NK-Weekend 2014

Met kano's en zwemvesten!

Begin februari is het weer tijd voor het NK. Ook dit jaar lekker ver weg: in Surhuisterveen in Friesland.

Zoals altijd maken we er een leuk weekend van. Het NK is dit jaar op zaterdag 8 februari, dus het weekendje wordt van 7 t/m 9 februari.

Chantal is op zoek gegaan en ze heeft een mooi huisje gevonden en Meester Iwan heeft het gereserveerd. Het huisje heet natuurlijk De Elf Steden, en zoals het hoort in Friesland ligt het aan het water: neem je schaatsen dus mee!

Mocht het dooien: geen enkel probleem! Er is een terras en een kleine speeltuin voor de jongste jeugd alsmede een grasveldje om op te ballen. De gasten van de groepsaccommodatie hebben gedurende de huurperiode kosteloos de beschikking over 3 kano's, twee fietsen, zwemvesten voor de jeugd en hout voor de open haard.

Voor de wat ouderen onder ons: het ligt vlak bij It Wiid. Oeps, er was al iemand anders met een optie. Dat wordt verder zoeken...

Inmiddels heeft Iwan een nieuw huis gevonden. Ook in Friesland, in Gorredijk, en je kunt het hier bewonderen. Iets verder van het water vandaan dan het vorige huis (dus dat wordt klunen), maar bij dit huis mag je wel je paard meenemen als je dat wilt.

Daarnaast is er een speelveldje, een stukje privébos, en een zonneterras mét een vuurkorf aanwezig. Vlak in de buurt is er ook nog een (overdekt en openlucht)zwembad.

Zoals altijd zijn de kosten zijn dit jaar ongeveer € 50,00. En waarschijnlijk komt er nog wel wat bij voor het avondeten, maar hoeveel dat wordt is een beetje afhankelijk van hoeveel mensen er meegaan, en wat we gaan eten. Je mag het geld vooraf betalen aan Iwan.

Ook dit jaar geldt: wil je mee met het weekend, schrijf je dan hieronder even in. Ook als je al gezegd hebt dat je meegaat met het weekendje weg, schrijf je dan toch nog even in. Dat is wel zo makkelijk met boodschappen doen. Sta je niet op de lijst dan krijg je geen eten maar moet je wel afwassen.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Deze mensen willen mee:

Naam Aantal
Erik-Jan 1
Lisa 1
Scott 1
Yvanka 1
José 1
diandra 1
marcel 1
Chantal 1
Eliza 1
Annelies 1
Bart 1
Robin 1
Joleine 1
Arnold 1
Elime 1
mariette 1
Anna 1
sonja 1
Paul 1
Carolga 2
Wouter 1
Rob Boekelaar 1
Totaal23
Wat een feest toch weer Wat een feest toch weer

De NK 2014 Topperslijst:


Naam Aantal
Marion 1
Totaal1