NK Individueel 2014

Op zaterdag 20 december 2014 is het weer zover: het NK Individueel

In je eentje springen is ook leuk

Zoals de naam al zegt is het niet springen met een groep, maar springen in je eentje. Dus geen mensen die voor je neus raar aanlopen, geen problemen om allemaal hetzelfde pakje te dragen, en geen aftrek omdat je niet allemaal tegelijk afgroet, maar wél een jury die alleen op jou let en dus ook al jouw kleine foutjes ziet.

Er zijn drie onderdelen waarop je kan meedoen: Minitramp, Tumbling en Minitramp met Pegasus. Bij Tramp moet je drie sprongen doen; bij Tumbling twee series van drie-vijf sprongen, en bij Pegasus drie steunsprongen.

Omdat het een NK op A-niveau is geldt er een minimale moeilijkheid per sprong:

LeeftijdscategoriePegasusTrampTumbling
Jeugd0.70.71.6
Junior0.90.91.8
Senior1.01.02.0

Om een idee te geven wat die moeilijkheid is voor de senioren: op Tramp moet je strek heel of moeilijker; op Pegasus half in half uit of moeilijker; en op Tumbling moet je gewoon een boel keren over de kop. Alle details zijn in het reglement (bijlage E en F) en de wedstrijdzakenbijlage (hoofdstuk 4) te vinden.

Wil je hier aan meedoen, dat kan! Inschrijven kost € 10,00 per onderdeel; als je je opgegeven hebt zit je er aan vast.

De wedstrijd is zoals elk jaar lekker dichtbij; dit jaar in het kerstsfeervolle Kerkrade.

Op de wedstrijd moet je vier sprongformulieren per onderdeel invullen, en voor Tumbling zelfs vijf. De wedstrijdleiding is altijd erg teleurgesteld als je niet de officiële formulieren gebruikt, dus zorg dat je de goede meeneemt.

Hier (pdf) zijn ze voor Tramp en Pegasus, en hier (pdf) zijn ze voor Tumbling. Oh en als je niet zo goed bent in klein schrijven: in het vakje 'Vereniging' mag de de naam afkorten hoor.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Wil je toch nog meedoen, neem dan contact op met Olga, wie weet kan zij nog wat regelen.

Deze mensen hebben zich ingeschreven:

Naam MinitrampPegasusTumbling
ChantalJaJa-
Eline JaJa-
Erik-JanJaJa-
Faye BaxxJa--
JoseJa--
Marion van ZuilekomJa--
Rachel den haanJa--
RobinJaJaJa
Stefan RaatsJaJa-
Wouter vd LaanJaJa-